Toppen med logo
Forside Om os Kontakt del af vingen Afgangslufthavn Destination
 
Fra København Kastrup til andre lufthavne i Tyskland
Fra andre lufthavne i Danmark til Frankfurt-Main
 
 

Flybilletter fra København Kastrup til Frankfurt-Main

 

For flyrejser fra København Kastrup til Frankfurt-Main vælger vores brugere:

Klik på navnene for at komme til de enkelte flyselskaber.

Supersaver - Flybilletter til Frankfurt-Main:

graf 63 %

Travellink - Flybilletter til Frankfurt-Main:
graf 19 %
Travelstart - Flybilletter til Frankfurt-Main:
graf 14 %
MrJet - Flybilletter til Frankfurt-Main:
graf 0 %
Flybillet.dk - Flybilletter til Frankfurt-Main:
graf 0 %
Flyprice - Flybilletter til Frankfurt-Main: graf 2 %

Andre flyruter:

Flybilletter til Frankfurt-Main fra andre
lufthavne i Danmark

Flybilletter til andre lufthavne i Tyskland
fra København Kastrup

Flybilletter til andre lufthavne i Tyskland
fra andre lufthavne i Danmark

Flybilletter til andre lufthavne i Danmark
fra andre lufthavne i Tyskland

Flybilletter fra Frankfurt-Main til København Kastrup

Andre lavprisselskaber:

Supersaver.dk

Seat24.dk

Travellink.dk

MrJet.dk

Travelstart.dk

Flybillet.dk

Expedia.com

Andre samarbejdspartnere:

Airtickets.dk - Frankfurt-Main

Billig-Flybillet.dk - Tyskland

Rejsefreak.dk om Tyskland

Rejseoversigten.dk om Tyskland

Prissammenligning på flybilletter
fra København Kastrup til Frankfurt-Main

Klikket.dk Tysklandlinks

Om de data der fremgår af Flyrute.dk

Vi vil meget gerne gøre det lettere for dig at finde din flyrejse til Frankfurt-Main, i den forbindelse har vi lavet nogle forskellige websites, der gør markedet for flybilletter blandt andet til Tyskland mere tilgængeligt.

Mange lavprisselskaber laver prissammenligning på flybilletter, men fælles for de fleste, sikkert dem alle, er at de ikke har har alle flyselskaber med, og ofte heller ikke alle flyruter. Det koster nemlig en del at abonnere på de forskellige systemer, og derfor er der ikke os bekendt nogen der har alle de selskaber med som har flybilletter mellem København Kastrup og Frankfurt-Main.

Vi har også lavet vores bud på en Prissammenligning på flybilletter mellem København Kastrup og Frankfurt-Main. Vi sammenligner der flybilletter fra flere flyselskaber, der hver især har flere hundrede samarbejdspartnere vi synes selv at det er et godt sted at starte med at lede efter flybilletter til Spanien.

Svagheden i mange af de prissammenligninger man finder online, er at priserne ikke er opdaterede, derfor finder man ved prissammenligninger ofte en rigtig god pris, men i bestillingsøjeblikket er flybilletten f.eks mellem København Kastrup og Frankfurt-Main ikke eksisterende.

Her kommer Flyrute.dk ind i billedet! Vi har nemlig gennem 4 måneder samlet data på alle de flybilletter der er blevet booket via alle vore websteder. Det drejer sig altså om reelt solgte flybilletter. Heriblandt flyrejser til Frankfurt-Main fra København Kastrup. Der ligger intet i disse data om baggrunden for at vores bruger har valgt at købe sin flybillet til Frankfurt-Main ved netop dette selskab: Pris, betingelser, afgangstidspunkter eller andet. Derimod må det være en samlet vurdering, der har ført til købet af hver enkelt flyrejse til Tyskland. Da vores database indeholder mange tusinde køb af flyrejser, er det altså mange menneskers overvejelser der ligger bag, og derfor mener vi at disse data er værdifulde for dig i dit køb af flybillet til Frankfurt-Main!

Denne måde at vise flybilletter og flyselskaber på er ikke set tidligere. Ideen er at hvis 90% af dem der ønsker flybilletter på en given flyrute, til eksempel København Kastrup-Frankfurt-Main, alle vælger flyselskabet Supersaver.dk Så må det være et godt sted at starte med at lede efter en billig flybillet til Frankfurt-Main.

Bemærk at det kun er statistik baseret på vore egne brugere og at det kun involverer nogle af flyselskaberne.

Vi mener du kan have glæde af denne information i dit valg af flyselskab til din flyrejse til Frankfurt-Main. Når andre vælger flyrejser betyder det jo at de har fundet det bedst at købe deres flybillet der.

Vi håber du her finder hjælp til dit køb af flybillet!
Hvis du har forslag til denne hjemmeside, må du meget gerne kontakte os!
Linkvenner: Linkbytte Sponsorlinks: Hotelreservation, Flyrejser, Flybilletter, Sommerhusudlejning, Restrejser, Miniferie, Weekendrejser